Over ons

Audique

Audique is sinds 1989 bezig met alles wat op maat het oor in gaat. Het eerste waar we ons mee bezig gingen houden was het maken en zelf produceren van op maat gemaakte gehoorbeschermers. Later, halverwege jaren 90, kwamen hier de zgn. inears bij. Deze monitorsystemen worden direkt in het oor gedragen en zijn ter vervanging van de 'stage-monitoren'. Ook het aansluiten van maatgemaakte oorstukjes op bijvoorbeeld telefoons/portofoons is een belangrijke produktgroep.

In-ears Monitor systemen

Audique is de officiële distribiteur in de Benelux voor de Ultimate Ears inear systemen. Ultimate Ears is de grondlegger van in het segment van maatgemaakte 'oortjes' die de artiest meer bewegingsvrijheid op het podium geven en tevens de artiest een magnifiek monitorgeluid weten te geven. Wij leveren wereldwijd circa 80% van de bekende artiesten.

Gehoorbescherming

Audique produceert en levert Deci® Otoplastieken - op maat gemaakte gehoorbescherming. Deze worden in eigen laboratoria geproduceerd en voldoen aan alle CE-keurmerken.

Service

Voor de industriële klanten heeft Audique diverse 'zorgsystemen' in het leven geroepen. Zo kan er worden gekozen voor een alles omvattend Gehoorzorgsysteem, voor een GarantieCertificaat of gewoon voor losse controles